blog

De strandbruiloft van Thimo & Talitha

In de zomer van 2023 fotografeerde Rob Veldman de prachtige bruiloft van Thimo & Talitha. Welke wij van A-Z mochten verzorgen op ons favoriete eiland: Ameland! Geniet mee van Rob Veldman zijn gastblog en prachtige foto’s…

We wanen ons weer even terug naar deze héérlijke zomerse bruiloft, met de voetjes in het zand! 

Trouwen op Ameland

Rob Veldman Fotografie

In de zomer van 2023 mocht ik als trouwfotograaf met de boot naar Ameland, voor de bruiloft van Thimo en Talitha. Ze trouwden op het strand op het eiland waar ze samen al jaren komen en daardoor een speciale plek in hun hart heeft.

Hoe bijzonder is het dan om al je vrienden en familie over te laten komen om samen de liefde te vieren op dit zo bijzondere eiland?

Talitha maakte zich klaar in Nes, bij de moeder van haar goeie vriendin waar ze vaak komt als ze op het eiland is. Thimo deed dit op camping klein vaarwater in Buren. Dit deed hij samen met zijn moeder en een paar van zijn vrienden, onder het genot van een flesje champagne en onder de Amelander zon. 

Na het klaarmaken ging ik samen met Sven, de videograaf naar het Kobuspad. Hier zouden Thimo en Talitha elkaar voor het eerst zien. Dit was een prachtige emotionele ontmoeting. Ze deelden de geloften met elkaar, en ook hun dochter kwam later aan om samen nog wat foto’s te maken. 

Even later gingen we naar het strand van Nes, bij Ameland Adventure, waar het team van wedding planners at work de locatie van de ceremonie tot in de puntjes hadden gestyled. Wat een werk en aandacht zat hier in!

Er werden mooie woorden gesproken tijdens de ceremonie en we maakten nog wat foto’s met het bruidspaar en de familie op het strand.  

Vervolgens vertrokken we met z’n allen naar Zuidergrie in Ballum waar het diner op ons wachtte.

Aangekomen bij het fantastisch aangeklede Zuidergrie in Ballum werd er geborreld, gechillt in de zon en werden er speeches voorgedragen. Daarnaast was er een enkele waaghals die zich er aan waagde enkele salto’s te maken op de trampoline. 

Bij aankomst op Zuidergrie in Ballum keek ik, net als de andere gasten, m’n ogen uit. Wat was het fantastisch aangekleed. Overal was aan gedacht: De tafels zagen er aandachtig gedekt uit, overal stonden mooie bloemen in vazen en daarnaast verzorgde Wedding Planners at Work ook het ontvangst van alle gasten op locatie. Met een vlot team medewerkers die de bar bemanden en gasten voorzagen van een hapje en een drankje. Het diner werd verzorgd door Bravo Ameland, dat was al net zo top. 

Terwijl de avond valt gaat de muziek aan, er wordt met z’n allen een lied gezongen en na de openingsdans werd het feest  geopend. Dit ging nog tot de late uurtjes door! Laat dat het voordeel zijn van een privé locatie, zoals bij de Zuidergrie. 

Geschreven door Rob Veldman, fotograaf van deze heerlijke dag!

Aankleding/organisatie: Wedding Planners at Work
Fotografie: Rob Veldman
Videograaf: Sven van Tafelzout
Catering: Bravo Ameland
Feestlocatie: Zuidergrie
DJ: Metzelaars
Jurk: Wild at heart
Pak: Michael & Giso
Make up: La Belleza
Haar: Ytsjes haarmode & Kapsalon Marrit
Trouwkaart & Welkomstbord: Paperdot Studio Design
Vervoer: Strandexpress Ameland