WIJ WERKEN SAMEN MET DE LEUKSTE MENSEN! HIER EEN VOORSTELRONDJE

Het Team

Wij zijn weddingplanners, Weddingplanners at Work, de eerste wedding agency van Nederland! Door onze krachten te bundelen, bieden we bruidsparen de mogelijkheid alles of een gedeelte van hun bruiloft uit handen te geven, om zo volledig te kunnen genieten van de voorbereiding en de dag zelf. 

Met een klein gespecialiseerd team aan weddingplanners, stylisten en bloemisten helpen wij jullie graag op weg naar jullie dag. Een jong, energiek team met alle specialisten onder één dak, zodat we jullie optimaal op weg kunnen helpen!

 

neem contact met ons op voor een samenwerking

WILLEKE HOEKSTRA

Aangenaam om kennis te maken! Ik ben Willeke en ben in 2018 met mijn bedrijf: Willeke at Work gestart, wat inmiddels is uitgegroeid tot Weddingplanners at Work. En wat ben ik blij met die verandering, blij met mijn collega’s. Ik vind het namelijk héérlijk dat ik nu samen met anderen kan werken aan de leukste bruiloften. Zo fijn om elkaar te kunnen versterken en samen te groeien.

Hoe ben je op het idee gekomen om als Weddingplanner te gaan werken?

In mijn studententijd heb ik 5 jaar op een trouwlocatie gewerkt, waar de liefde voor bruiloften is ontstaan. Het is zo bijzonder om deel uit te maken van een groep familie en vrienden voor een dag/weekend. Een ontzettend dankbare taak! Ik vind het heerlijk om mensen samen te brengen en te ontzorgen. Het totaal plaatje uitwerken en vervolgens alles zien samenkomen, vind ik het allerleukste. In het Noorden waren nog niet veel weddingplanners en stylisten, dus zo ontstond het idee om mijn bedrijf te beginnen.

Waarom ben je geswitcht van Willeke at Work naar Weddingplanners at Work?

Nadat ik vorig jaar weer eens een dubbele aanvraag kreeg, ontstond het idee van Weddingplanners at Work. Ik schoot de dubbele boeking namelijk niet gelijk af, aangezien het om bevriende kennissen ging die wilden gaan trouwen. Ik werkte al een jaar samen met Eline vanuit Thuis Trouwen, mijn andere bedrijf, en bedacht dat Eline de uitvoering wel zelfstandig kon oppakken van die ene bruiloft, zodat ik de bruiloft van die bevriende kennissen kon oppakken.

Toen ik dit aan het bruidspaar voorlegde en goed keuring kreeg, ging er een lichtje branden… Het gaat er dus helemaal niet om dat ík, Willeke, op een bruiloft aanwezig ben om het te regelen… Het gaat om het eindproduct: Het bezorgen van een onvergetelijke dag door het uit handen nemen van organisatie en of styling.

Zo ontstond het idee om met een select groepje aan weddingplanners en stylisten, maar ik mezelf mee identificeer, te gaan samenwerken. Onze krachten te bundelen. Wij, Eline en ik blijven het voorbereidende werk doen, maar de andere dames helpen ons in de uitvoering op de dag zelf. Zo zijn we de eerste wedding agency van Nederland, waar ik super trots op ben!

Anouk Mos Fotografie

MEER OVER WILLEKE

Omschrijf jezelf in 3 woorden en licht toe!
  • Relaxed, je ziet mij niet snel stressen en ik kan vrij gemakkelijk dingen loslaten. Stress heeft namelijk totaal geen zin als je het mij vraagt.
  • Creatief, ik zit altijd vol ideeën, ga graag op avontuur en vind het heerlijk om aan nieuwe dingen te werken.
  • Doener, ik probeer heel veel gewoon door te doen en te proberen. Dat is naar mijn mening de enige manier om erachter te komen of iets werkt.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Reizen, yoga, zwemmen in de buitenlucht & tot in de late uurtjes dansen op de leukste feestjes & festivals.

Wat is je grootste wens voor de toekomst?

Op individueel vlak: Een wereldreis maken met mn vent! Deze staat al voor 2023 op de planning, excitingggg.
On the bigger purpose: Dat we met z’n allen de wereld een mooiere plek mogen maken, door nóg meer te leven vanuit liefde! Nog meer geven dan ontvangen.

Weddingplanner Willeke

Anouk Mos Fotografie

ELINE DE GROOT

Hi! Ik ben Eline, 26 jaar en met trots onderdeel van Weddingplanners at Work. Ik houd ervan om samen met bruidsparen toe te leven en te werken naar hun mooiste dag. Het is zo tof om te zien dat de dag beetje bij beetje steeds meer vorm krijgt en steeds persoonlijker wordt.

Hoe ben je bij Weddingplanners at Work beland?

Ik ben bij Weddingplanners at Work beland door een telefoontje in juni 2019 naar Willeke. Ik wilde haar ervaringen horen over het vak en Willeke zocht eigenlijk nog iemand om een nieuw idee van haar uit te werken: Thuis Trouwen. We zijn elkaar gaan ontmoeten en we zijn samen het avontuur in gestapt. Nu ruim 1,5 jaar verder zijn we samen trotse eigenaren van Thuis Trouwen, Wij gaan Trouwen – de scheurkalender en nu dus ook van Weddingplanners at Work.

Marleen Annema Fotografie

MEER OVER ELINE

Omschrijf jezelf in 3 woorden en licht toe!
  • Gestructureerd, binnen Weddingplanners at Work ben ik degene van de structuur, afspraken maken, time management.
  • Perfectionistisch. Ik bereid alles graag tot in detail voor. Ik houd ervan als alles duidelijk en overzichtelijk is. Het afstrepen van to do’s op een lijstje vind ik een heerlijk gevoel. Een gouden combinatie met de ideeën en creatieve werkwijze van Willeke.
  • Nuchtere Groningse, ik ben en blijf altijd de nuchtere Groningse meid.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd houd ik van een goede borrel en kaasplankjes met familie en vrienden. Ik kan mijn energie kwijt in volleyballen en hardlopen en van september tot februari dompel ik mezelf onder in kerstliedjes, lichtjes, kerstfilms en alles wat dan maar ook met kerst te maken heeft. Als ik ooit zou mogen trouwen, dan zou dat dan ook een echte winterbruiloft worden.

Wat is je grootste wens voor de toekomst?

Ik heb nog verschillende wensen voor de toekomst. Het belangrijkste is dat ik hoop dat ik elke dag opsta met veel plezier en met tevredenheid ga slapen. Daarnaast wil ik samen met het team nog veel mooie bruiloften organiseren en hoop ik nog veel van de wereld te zien. En op nog vele borrels en kaasplankjes natuurlijk.

Weddingplanner Eline

Marleen Annema Fotografie

CARIEN PATHUIS

Mijn naam is Carien. Ik was nieuwsgierig naar het werk als weddingplanner en stuurde daarom een tijd geleden een mail naar Willeke met al mijn vragen over dit mooie vak. Toen ik het voorstel kreeg om eens mee te helpen op een bruiloft, heb  ik dat gelijk aangepakt.

Zo heb ik afgelopen zomer bij enkele bruiloften geholpen en dat vond ik fantastisch. Inmiddels ben ik ook mijn eigen bedrijf gestart: . Verder mag ik ook mijn steentje bijdragen aan Weddingplanners at Work en meer bruidsparen blij maken met prachtige styling. Een heerlijk avontuur, waar ik ontzettend naar uit kijk!

weddingplanner carien

MEER OVER CARIEN

Omschrijf jezelf in 3 woorden en licht toe:

Een creatieve, zorgzame aanpakker.

Wat vind je het leukste aan bruiloften?

Het leukste aan bruiloften vind ik wel dat er veel verschillende activiteiten zijn op dezelfde dag. Van de ceremonie tot het diner en dan door naar het feest, het heeft ook allemaal een ander sentiment. Ook word ik heel blij van het gevoel wat op z’n dag heerst, zoveel liefde, geluk en blijheid. Ik vind het dan ook heel bijzonder dat ik daar als weddingplanner of stylist onderdeel van mag zijn.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd breng ik het liefst veel tijd door met vrienden en familie. Van lange wandelingen tot heerlijk genieten op het terras. Zolang ik maar de mensen om me heen heb die ik lief heb.

Wat is je grootste wens voor de toekomst?

Ik hoop nog veel bruidsparen te helpen met hun onvergetelijke dag. Op dit moment is denk ik op trouwgebied mijn ultieme droom een meerdaagse bruiloft. Verder wil ik me graag blijven ontwikkelen en blijven groeien. Zowel zakelijk als privé, alles eruit halen wat erin zit!

weddingplanner carien

HANNEKE HAZENBERG

Hi, ik ben Hanneke. Ik ben als weddingplanner mijn eigen onderneming gestart: Lievre Weddings. Daarnaast run ik een eigen bruidswinkel: Feliz Novia. Willeke en mijn paden hebben elkaar doorkruist in de trouwwereld. We hebben dezelfde passie en liefde voor het vak en zijn op die manier in contact gekomen.

weddingplanner hanneke

MEER OVER HANNEKE

Omschrijf jezelf in 3 woorden en licht toe:

Sociaal, enthousiast en doelgericht . Samen vormen deze eigenschappen de kracht die ik ieder bruidspaar meegeef.

Wat vind je het leukste aan bruiloften?

Voor mij is dit werk het allermooiste dat er bestaat. Het gaat namelijk nooit vervelen. Daarnaast geloof ik heilig in de essentie van een bruiloft: de liefde tussen twee personen en hun dierbaren.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Ik houd van organiseren, ben graag onder de mensen en de kennismaking is zo leuker door jullie liefde en passie. Daarnaast ben ik graag in de buitenlucht. In mijn vrije tijd loop ik graag met mijn hondje Kay (een pomeriaan). Daarnaast ben ik dol op tuinieren. Voor mij is het een soort van meditatie om lekker in de tuin bezig te zijn.

Wat is je grootste wens voor de toekomst?

Mijn grootste wens is om heel veel toekomstige bruidsparen te helpen met hun mooiste dag. Ik heb onlangs een bruidswinkel geopend genaamd: Feliz Novia Bruidsmode. Zo hoop ik dat dit een plek gaat worden waar alle toekomstige bruiden terecht kunnen voor hun bruidsvragen. Kortom, een plek waar je dus niet alleen terecht kan voor je bruidsjurk, maar ook voor andere vragen voor je bruiloft. We hebben een breed netwerk en organiseren regelmatig leuke events bij ons in de winkel. Zie ik je daar binnenkort?

weddingplanner hanneke

AMARINS VAN DIJK

Mijn naam is Amarins, ik ben 22 jaar en ik woon in Groningen. Samen met een groep vrienden organiseren we elk jaar een festival en andere feestjes. Tijdens het organiseren van deze evenementen werd ik ontzettend enthousiast; hier wil ik meer van! Willeke heb ik via een event, welke Willeke had gestyled, leren kennen. De styling viel mij meteen op, waardoor ik contact opzocht met Willeke.

We hebben kort daarna elkaar ontmoet en sindsdien ben ik onderdeel van Weddingplanners at Work. Naast mijn huidige werk als afasie therapeut was ik opzoek naar een dynamische werkplek, waar ik mijn creativiteit in kwijt kon. Momenteel draag ik mijn steentje bij om de meest prachtige bruiloften en/of events neer te zetten.

MEER OVER AMARINS

Omschrijf jezelf in 3 woorden

• Meedenkend; Ik help graag anderen om tot mooie oplossingen te komen. Hierin ben
ik creatief en eerlijk.
• Ondernemend; Ik ben een aanpakker, iemand die kansen ziet en ze graag uitwerkt.
Ik ga op avontuur en wil alles uit mijn dag halen.
• Vrolijk; Ik ben van nature positief ingesteld. Ik denk in oplossingen en niet
in problemen, hierdoor werk ik op een relaxte manier.

Wat vind je het leukste aan bruiloften / events?

De liefde vieren is het mooiste wat er is. Het bezorgen van een onvergetelijke dag aan het bruidspaar en de gasten is waar ik energie van krijg.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Zoals ik al benoemde wil ik alles uit mijn dag halen. Hierdoor onderneem ik veel in mijn vrije tijd. Wat ik het allerliefste doe is reizen. Door het reizen raak ik geïnspireerd en gemotiveerd. Naast het reizen sport ik graag. Verder vind ik het leuk om mij bezig te houden met de laatste trends op het gebied van interieur en styling. En wanneer het even kan, breng ik tijd door met mijn vrienden en familie; gezellig samen borrelen en tot in de late uurtjes dansen!

Wat is je grootste wens voor de toekomst?

Ik leef met de dag. Ik wil niet streven naar mijn ultieme levensdoel, omdat ik wil genieten van iedere dag. Ik leg mijn focus op al het moois om me heen en ik probeer alle kansen te grijpen die er liggen. Over het algemeen wil ik de wereld een klein stukje mooier maken. Soms kom je op een magische plek, welke tot in detail is uitgedacht en waar je direct een ‘wauw gevoel’ van krijgt. Dit geweldige gevoel wil ik iedereen laten ervaren. Daar ga ik me met veel liefde voor inzetten!