WIJ WERKEN SAMEN MET DE LEUKSTE MENSEN! HIER EEN VOORSTELRONDJE

Het Team

Wij zijn Eline en Willeke van Weddingplanners at Work. Met een klein, gespecialiseerd team aan wedding planners, stylisten en bloemisten helpen wij jullie graag op weg naar jullie dag.

Of jullie nu op zoek zijn naar een partij die jullie volledige bruiloft van A-Z gaat organiseren,  of jullie maar een klein gedeelte van jullie bruiloft uit handen willen geven, we’ve got your back! Wij doen er alles aan om samen met jullie die droombruiloft vlekkeloos voor te bereiden en jullie zowel in de voorbereiding te laten genieten, als op de dag zelf. 

WE MAKE IT WORK

 

 

neem contact op voor een samenwerking

WILLEKE HOEKSTRA

Aangenaam om kennis te maken! Ik ben Willeke en ben in 2018 met mijn bedrijf: Willeke at Work gestart, wat inmiddels is uitgegroeid tot Weddingplanners at Work. En wat ben ik blij met die verandering, blij met mijn collega’s. Ik vind het namelijk héérlijk dat ik nu samen met anderen kan werken aan de leukste bruiloften. Zo fijn om elkaar te kunnen versterken en samen te groeien.

Hoe ben je op het idee gekomen om als Weddingplanner te gaan werken?

In mijn studententijd heb ik 5 jaar op een trouwlocatie gewerkt, waar de liefde voor bruiloften is ontstaan. Het is zo bijzonder om deel uit te maken van een groep familie en vrienden voor een dag/weekend. Een ontzettend dankbare taak! Ik vind het heerlijk om mensen samen te brengen en te ontzorgen. Het totaal plaatje uitwerken en vervolgens alles zien samenkomen, vind ik het allerleukste. In het Noorden waren nog niet veel weddingplanners en stylisten, dus zo ontstond het idee om mijn bedrijf te beginnen.

Waarom ben je geswitcht van Willeke at Work naar Weddingplanners at Work?

Nadat ik vorig jaar weer eens een dubbele aanvraag kreeg, ontstond het idee van Weddingplanners at Work. Ik schoot de dubbele boeking namelijk niet gelijk af, aangezien het om bevriende kennissen ging die wilden gaan trouwen. Ik werkte al een jaar samen met Eline vanuit Thuis Trouwen, mijn andere bedrijf, en bedacht dat Eline de uitvoering wel zelfstandig kon oppakken van die ene bruiloft, zodat ik de bruiloft van die bevriende kennissen kon oppakken.

Toen ik dit aan het bruidspaar voorlegde en goed keuring kreeg, ging er een lichtje branden… Het gaat er dus helemaal niet om dat ík, Willeke, op een bruiloft aanwezig ben om het te regelen… Het gaat om het eindproduct: Het bezorgen van een onvergetelijke dag door het uit handen nemen van organisatie en of styling.

Zo ontstond het idee om met een select groepje aan weddingplanners en stylisten, maar ik mezelf mee identificeer, te gaan samenwerken. Onze krachten te bundelen. Wij, Eline en ik blijven het voorbereidende werk doen, maar de andere dames helpen ons in de uitvoering op de dag zelf. Zo zijn we de eerste wedding agency van Nederland, waar ik super trots op ben!

Anouk Mos Fotografie

MEER OVER WILLEKE

Omschrijf jezelf in 3 woorden en licht toe!
  • Relaxed, je ziet mij niet snel stressen en ik kan vrij gemakkelijk dingen loslaten. Stress heeft namelijk totaal geen zin als je het mij vraagt.
  • Creatief, ik zit altijd vol ideeën, ga graag op avontuur en vind het heerlijk om aan nieuwe dingen te werken.
  • Doener, ik probeer heel veel gewoon door te doen en te proberen. Dat is naar mijn mening de enige manier om erachter te komen of iets werkt.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Reizen, yoga, zwemmen in de buitenlucht & tot in de late uurtjes dansen op de leukste feestjes & festivals.

Wat is je grootste wens voor de toekomst?

Op individueel vlak: Een wereldreis maken met mn vent! Deze staat al voor 2023 op de planning, excitingggg.
On the bigger purpose: Dat we met z’n allen de wereld een mooiere plek mogen maken, door nóg meer te leven vanuit liefde! Nog meer geven dan ontvangen.

ELINE DE GROOT

Hi! Ik ben Eline, 27 jaar en met trots onderdeel van Weddingplanners at Work. Ik houd ervan om samen met bruidsparen toe te leven en te werken naar hun mooiste dag. Het is zo tof om te zien dat de dag beetje bij beetje steeds meer vorm krijgt en steeds persoonlijker wordt.

Hoe ben je bij Weddingplanners at Work beland?

Ik ben bij Weddingplanners at Work beland door een telefoontje in juni 2019 naar Willeke. Ik wilde haar ervaringen horen over het vak en Willeke zocht eigenlijk nog iemand om een nieuw idee van haar uit te werken: Thuis Trouwen. We zijn elkaar gaan ontmoeten en we zijn samen het avontuur in gestapt. Nu ruim 1,5 jaar verder zijn we samen trotse eigenaren van Thuis Trouwen, Wij gaan Trouwen – de scheurkalender en nu dus ook van Weddingplanners at Work.

Marleen Annema Fotografie

MEER OVER ELINE

Omschrijf jezelf in 3 woorden en licht toe!
  • Gestructureerd, binnen Weddingplanners at Work ben ik degene van de structuur, afspraken maken, time management.
  • Perfectionistisch. Ik bereid alles graag tot in detail voor. Ik houd ervan als alles duidelijk en overzichtelijk is. Het afstrepen van to do’s op een lijstje vind ik een heerlijk gevoel. Een gouden combinatie met de ideeën en creatieve werkwijze van Willeke.
  • Nuchtere Groningse, ik ben en blijf altijd de nuchtere Groningse meid.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd houd ik van een goede borrel en kaasplankjes met familie en vrienden. Ik kan mijn energie kwijt in volleyballen en hardlopen en van september tot februari dompel ik mezelf onder in kerstliedjes, lichtjes, kerstfilms en alles wat dan maar ook met kerst te maken heeft. Als ik ooit zou mogen trouwen, dan zou dat dan ook een echte winterbruiloft worden.

Wat is je grootste wens voor de toekomst?

Ik heb nog verschillende wensen voor de toekomst. Het belangrijkste is dat ik hoop dat ik elke dag opsta met veel plezier en met tevredenheid ga slapen. Daarnaast wil ik samen met het team nog veel mooie bruiloften organiseren en hoop ik nog veel van de wereld te zien. En op nog vele borrels en kaasplankjes natuurlijk.

Weddingplanner Eline

Marleen Annema Fotografie

AMARINS VAN DIJK

Mijn naam is Amarins, ik ben 24 jaar en ik woon in Groningen. Sinds maart 2023 werk ik in dienst bij Weddingplanners at Work als Stylist & Weddingplanner/Ceremoniemeester.

Hoe het allemaal is begonnen?

Samen met een groep vrienden organiseren we elk jaar een festival en andere feestjes. Tijdens het organiseren van deze evenementen werd ik ontzettend enthousiast; hier wil ik meer van! Willeke heb ik via een event, welke Willeke had gestyled, leren kennen. De styling viel mij meteen op, waardoor ik contact opzocht met Willeke.

We hebben kort daarna elkaar ontmoet en sindsdien ben ik onderdeel van Weddingplanners at Work. Naast mijn huidige werk als afasie therapeut was ik opzoek naar een dynamische werkplek, waar ik mijn creativiteit in kwijt kon. Momenteel draag ik mijn steentje bij om de meest prachtige bruiloften en/of events neer te zetten.

MEER OVER AMARINS

Omschrijf jezelf in 3 woorden

• Meedenkend; Ik help graag anderen om tot mooie oplossingen te komen. Hierin ben
ik creatief en eerlijk.
• Ondernemend; Ik ben een aanpakker, iemand die kansen ziet en ze graag uitwerkt.
Ik ga op avontuur en wil alles uit mijn dag halen.
• Vrolijk; Ik ben van nature positief ingesteld. Ik denk in oplossingen en niet
in problemen, hierdoor werk ik op een relaxte manier.

Wat vind je het leukste aan bruiloften / events?

De liefde vieren is het mooiste wat er is. Het bezorgen van een onvergetelijke dag aan het bruidspaar en de gasten is waar ik energie van krijg.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Zoals ik al benoemde wil ik alles uit mijn dag halen. Hierdoor onderneem ik veel in mijn vrije tijd. Wat ik het allerliefste doe is reizen. Door het reizen raak ik geïnspireerd en gemotiveerd. Naast het reizen sport ik graag. Verder vind ik het leuk om mij bezig te houden met de laatste trends op het gebied van interieur en styling. En wanneer het even kan, breng ik tijd door met mijn vrienden en familie; gezellig samen borrelen en tot in de late uurtjes dansen!

Wat is je grootste wens voor de toekomst?

Ik leef met de dag. Ik wil niet streven naar mijn ultieme levensdoel, omdat ik wil genieten van iedere dag. Ik leg mijn focus op al het moois om me heen en ik probeer alle kansen te grijpen die er liggen. Over het algemeen wil ik de wereld een klein stukje mooier maken. Soms kom je op een magische plek, welke tot in detail is uitgedacht en waar je direct een ‘wauw gevoel’ van krijgt. Dit geweldige gevoel wil ik iedereen laten ervaren. Daar ga ik me met veel liefde voor inzetten!

SANNE KLUIN

Mijn naam is Sanne. En ik loop sinds november 2023 mijn afstudeer stage bij Weddingplanners at Work. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding Hotel Management aan het NHL in Leeuwarden. Omdat ik veel affiniteit heb met het organiseren van evenementen en daarnaast ontzettend enthousiast werd van het zien van het werk van Weddingplanners at Work, heb ik in september 2022 mijn sollicitatiebrief ingediend. En met succes!

Afgelopen zomer heb ik de dames al geholpen met op- en afbouwen van enkele bruiloften en daarnaast ook enkele horecashifts gedraaid, wat ik ontzettend leuk vond om te doen. Maar bij het échte werk: de voorbereiding van de bruiloften en events, ligt mijn hart.

Wie weet tot snel!

MEIKE TALSMA

Mijn naam is Meike. Sinds april 2023 werk ik bij Weddingplanners at Work als bloemist.

Afgelopen zomer heb ik prachtige boeketten en bloeminstallaties mogen maken, hetgeen waar ik ontzettend blij van word! Vooral boeketten en grote backdrop(trouwprieel) stukken zijn mijn ding. Het meeste bereiden we op de loods voor, nadat we weer een volledige bus hebben volgeladen bij de groothandel met prachtige soorten, staan we af en toe twee volledige dagen bloemen te verwerken en te steken op de loods. Op jullie trouwlocatie voorzien we vervolgens alle bloemen nog van een finishing touch, of worden de backdrop stukken verder afgemaakt…

Benieuwd wat we voor jullie kunnen betekenen? Neem dan contact op! Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan met jullie prachtige bloeminstallaties.