DE VOLLEDIGE ORGANISATIE VAN A-Z

Wat kunnen jullie verwachten?

Bij het plannen van een bruiloft komt heel wat kijken. Als weddingplanner nemen wij de zorgen en vele regelwerk van het organiseren van jullie droombruiloft graag uit handen. Uiteraard delen we wel de wedding fun: alle leuke voorpret, van de organisatie met jullie! 

Op basis van een kort kennismakingsgesprek, waarin we letterlijk kennismaken en vertellen wat we allemaal kunnen betekenen, beoordelen we vast de eerste klik. Is deze er? Dan delen we onze brochure met alle informatie op een rij en plannen we meestal gelijk een intake in, een gesprek waarin we al jullie wensen en verwachtingen analyseren. Zo bekijken we allereerst wat jullie uit handen willen geven en stellen we daar een passend pakket voor samen in een opdrachtbevestiging. Daarnaast ontwerpen we een weddingconcept op basis van dit gesprek. De rode draad in de verdere organisatie en styling van jullie dag!

enthousiast? plan direct een kennismakingsgesprek in

WAT REGELT EEN WEDDINGPLANNER DAN ZOAL?

Dat is volledig aan jullie…

Want ons takenpakket varieert nogal! Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er bepaalde zaken zijn die jullie zelf willen regelen en andere zaken liever niet.

Maar om even een idee te geven… Over het algemeen beginnen we met het uitwerken (en uiteindelijk ook managen) van jullie budget. Op basis van jullie budget stellen wij een gepersonaliseerde leverancierslijst voor jullie samen. Een lijst aan leveranciers waarvan we overtuigd zijn dat deze bij jullie én bij het concept wat we hebben bedacht past. Per leverancier stellen we een drietal beschikbare opties voor, waar jullie vervolgens uit kunnen kiezen.

Vervolgens maken we een algemene planning voor de maanden voorafgaand aan de bruiloft. Alle zaken die geregeld moeten worden komen hierin te staan. Van het schrijven van jullie geloften tot het proeven van de taart. Bij elke activiteit staat beschreven, wat wanneer en door wie deze wordt uitgevoerd. Zo houden we het overzichtelijk en zijn jullie verzekerd van een perfect georganiseerde trouwdag!

Hebben jullie besloten toch alles zelf te organiseren, maar kunnen jullie hier en daar wel wat advies, begeleiding en tips gebruiken? Boek dan hier een adviesgesprek of een adviestraject (meerdere adviesgesprekken) met ons. We helpen jullie graag op weg!

lees meer over onze werkwijze

Weddingplanners Groningen

Meike Molenaar Fotografie

EEN KLEINE GREEP UIT ONS TAKENPAKKET

Samen één team

Tijdens de afspraken met jullie leveranciers zijn we meestal samen met jullie aanwezig om alles af te stemmen. Maar als jullie dit liever zelf afstemmen, dan kan dit natuurlijk ook.

Los van de algemene planning werken we met een checklist waarin nogmaals alle zaken onder elkaar benoemd staan die voor de bruiloft geregeld moeten worden. Zo vergeten we niets en weten jullie ook precies wat er nog moet gebeuren. Alle bovenstaande zaken delen we namelijk in een online omgeving, wat jullie op ieder gewenst moment kunnen inzien.

Verder maken we een uitgebreid draaiboek voor zowel jullie trouwdag, als de dagen ervoor en the day after. Dit draaiboek dient voornamelijk als leidraad voor ons als Weddingplanner voor het verloop van jullie dag en het managen daarvan.

Daarnaast is een weddingplanner tevens een gastvrouw/gastheer. Zo zorgen we dat het ons bruidspaar en hun gasten aan niets ontbreekt en lopen we telkens een stapje voor. Voorafgaand aan de bruiloft zijn we contactpersoon voor vragen, dieetwensen en het aanspreekpunt voor speeches, stukjes en eventueel zelfs voor vrijgezellenfeestjes.

Onze wedding planning pakketten beginnen vanaf € 3600,00.
weddingplanner Friesland

Anouk Mos Fotografie

Willen jullie samen met ons jullie droombruiloft organiseren? 

plan een afspraak in

IT'S ALL IN THE DETAILS

Styling

Naast de organisatie helpen we jullie ook graag met de styling van jullie bruiloft. Indien dat ook van jullie kant gewenst is, maken we in het volgende stadium een mooi voorstel voor de styling van jullie locatie(s). We hebben zelf een groot assortiment aan unieke styling items die we daarvoor gebruiken en combineren dit met het inhuren van materialen.

Naast de styling items kunnen we ook de bloemstyling verzorgen, zodat alles op elkaar is afgestemd en een kloppend geheel vormt! Zowel Willeke (bedenker van Weddingplanners at Work) als enkele bloemisten met wie we samenwerken verzorgen het bloemwerk. Van masterpiece voor jullie backdrop (trouwprieel) tot het trouwboeket, bij Weddingplanners at Work ben je aan het juiste adres.

Benieuwd wat voor styling we voor jullie kunnen verzorgen? Op deze pagina vertellen we je graag meer over onze expertise. Of benieuwd hoe wij verder te werk gaan?

lees hier meer over onze werkwijze

styling Groningen

Fotografie: Amber Spits