EEN WEDDINGPLANNER, MAAR DAN ANDERS

Ceremoniemeester

Wellicht hebben jullie geen idee wie van jullie vrienden of familie jullie willen vragen als ceremoniemeester. Of willen jullie liever geen van jullie gasten belasten met de taken van die van de ceremoniemeester. Een bruiloft in goede banen begeleiden, is namelijk meer werk dan de meeste mensen denken… In dat geval is het inschakelen van een professioneel ceremoniemeester een uitkomst!

Vanuit Weddingplanners At Work, helpen we jullie graag met het verzorgen van een droombruiloft. Een dag die op alle facetten soepel en ontspannen verloopt. 

Plan hier jullie kennismakingsgesprek in!

DE TAKEN VAN EEN CEREMONIEMEESTER

Een onbezorgde dag

Een ceremoniemeester zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt gedurende jullie trouwdag. Diegene beheert het draaiboek, is contactpersoon voor zowel de locatie als alle leveranciers op de dag. Gaan er dingen mis? Dan lost de ceremoniemeester dit voor jullie op, zonder dat anderen dit in de gaten zullen hebben. Zo zorgt een ceremoniemeester ervoor dat het jullie, als bruidspaar en jullie gasten aan niets ontkomt. 

Verder begeleid de ceremoniemeester het bruidspaar en hun gasten van onderdeel tot onderdeel als een soort gastvrouw/gastheer. Ook is de ceremoniemeester degene die de speeches aankondigt en dat in goede banen geleid. Zo is diegene ook voor de bruiloft contactpersoon voor jullie gasten voor vragen en overleg rondom speeches, stukjes en misschien zelfs jullie vrijgezellenfeest.

DE ROL VAN DE CEREMONIEMEESTER

Een goede ceremoniemeester is goud waard

Biedt een professioneel ceremoniemeester meerwaarde? Maar natuurlijk! Een goede ceremoniemeester (of weddingplanner) maakt het verschil.

Wij zorgen voor:

  • een relaxte voorbereiding, we’ve got your back at every tiny little detail;
  • contact en begeleiding trouwleveranciers, locatie(s) en jullie gasten;
  • een soepel verloop op de dag zelf;
  • oplossingen, wanneer er iets mis dreigt te gaan (zonder dat jullie het in de gaten hebben);
  • kortom een onbezorgde dag voor jullie als bruidspaar en jullie vrienden en familie!

lees hier meer over onze werkwijze

SAMENWERKING MET JULLIE CEREMONIEMEESTER LIGHT

Samenwerken met een insider

Namen en gezichten, het blijft moeilijk… Ondanks dat we inmiddels wel behoorlijk getraind zijn, werken wij op de dag zelf altijd samen met een ”ceremoniemeester light”. Een persoon van jullie gastenlijst. Een vriend(in) of familielid, die wij als contactpersoon op de dag zelf kunnen raadplegen voor specifieke vragen als: ‘’Wie is tante Jet?’’. 

Dit omdat het voor ons onhaalbaar is om alle gasten in slechts een dag bij naam te kunnen noemen. Voor ons is het fijn om voor de speech van tante Jet nog even af te stemmen of ze alles heeft wat ze nodig heeft.

Naast dat het voor ons handig is, vinden sommige stellen het ook leuk om alsnog een vriend of vriendin te betrekken bij de voorbereidingen op jullie bruiloft.

Op deze manier wordt de ceremoniemeester light namelijk wel betrokken op de dag door het beantwoorden van deze vragen. Maar draagt deze persoon niet de verantwoordelijkheden, en dus de lasten, van de taken van een ceremoniemeester. Zo kan de ceremoniemeester light gewoon genieten van jullie trouwdag als gast en hoeft diegene niets te missen!

Willen jullie het toch liever volledig zelf oppakken? Maar kunnen jullie wel wat sturing gebruiken? Plan dan een adviesgesprek met ons in, samen met jullie ceremoniemeester.

Professioneel Ceremoniemeester Groningen

Fotografie: Marleen Annema

Weddingplanners at Work als jullie ceremoniemeester

Zijn jullie benieuwd naar hoe we te werk gaan? Op deze pagina vinden jullie alle informatie.

Willen jullie ons inschakelen als ceremoniemeester en willen jullie alvast weten wat het gaat kosten? Neem  contact op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek  (gesprek van 20 minuten), hierna ontvangen jullie onze brochure met prijsindicaties. In de meeste gevallen plannen we ook gelijk een afspraak in voor een intake gesprek, waarbij we al jullie wensen analyseren.

Voor nu kunnen we jullie alvast vertellen dat onze professioneel ceremoniemeester pakketten beginnen vanaf € 1500,00

neem contact op