EEN WEDDINGPLANNER, MAAR DAN ANDERS

Ceremoniemeester

Wellicht hebben jullie geen idee wie van jullie vrienden of familie jullie willen vragen als ceremoniemeester. Of willen jullie liever geen van jullie gasten belasten met de taken van die van de ceremoniemeester. In dat geval is het inschakelen van een professioneel ceremoniemeester een uitkomst!

Vanuit Weddingplanners At Work, de eerste trouw agency van Nederland, hebben wij verschillende professionele ceremoniemeester die we kunnen inschakelen als ceremoniemeester op jullie trouwdag! Nieuwsgierig? Maak hier kennis met onze specialisten.

Plan hier jullie kennismakingsgesprek in!

DE TAKEN VAN EEN CEREMONIEMEESTER

Een onbezorgde dag

Een ceremoniemeester zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt gedurende jullie trouwdag. Diegene beheert het draaiboek, is contactpersoon voor zowel de locatie als alle leveranciers op de dag. Gaan er dingen mis? Dan lost de ceremoniemeester dit voor jullie op, zonder dat anderen dit in de gaten zullen hebben. Zo zorgt een ceremoniemeester ervoor dat het jullie, als bruidspaar en jullie gasten aan niets ontkomt. 

Verder begeleid de ceremoniemeester het bruidspaar en hun gasten van onderdeel tot onderdeel als een soort gastvrouw/gastheer. Ook is de ceremoniemeester degene die de speeches aankondigt en dat in goede banen geleid. Zo is diegene ook voor de bruiloft contactpersoon voor jullie gasten voor vragen en overleg rondom speeches, stukjes en misschien zelfs jullie vrijgezellenfeest.

ceremoniemeester noord nederland

DE ROL VAN DE CEREMONIEMEESTER

Een goede ceremoniemeester is goud waard

Biedt een professioneel ceremoniemeester meerwaarde? Vanuit onze optiek is het antwoord: maar natuurlijk! Een goede ceremoniemeester (of weddingplanner) maakt het verschil.

Wij zorgen voor:

  • een relaxte voorbereiding, we’ve got your back at every tiny little detail;
  • contact en begeleiding trouwleveranciers, locatie(s) en jullie gasten;
  • een soepel verloop op de dag zelf;
  • oplossingen, wanneer er iets mis dreigt te gaan (zonder dat jullie het in de gaten hebben);
  • kortom een onbezorgde dag voor jullie als bruidspaar en jullie vrienden en familie!

lees hier meer over onze werkwijze

De foto’s hierboven zijn gemaakt door Best Man Weddings.

SAMENWERKING MET JULLIE CEREMONIEMEESTER LIGHT

Samenwerken met een insider

Namen en gezichten, het blijft moeilijk… Ondanks dat we inmiddels wel behoorlijk getraind zijn, werken wij op de dag zelf altijd samen met een ceremoniemeester light. Een persoon van jullie gastenlijst. Een vriend(in) of familielid, die wij als contactpersoon op de dag zelf kunnen raadplegen voor specifieke vragen als: ‘’Wie is tante Jet?’’. 

Dit omdat het voor ons onhaalbaar is om alle gasten in slechts een dag bij naam te kunnen noemen. Voor ons is het fijn om voor de speech van tante Jet nog even af te stemmen of ze alles heeft wat ze nodig heeft.

Naast dat het voor ons handig is, kan het ook leuk zijn om alsnog iemand uit jullie vrienden- of familiekring te betrekken bij de realisatie van jullie bruiloft. Op deze manier wordt de ceremoniemeester light namelijk wel betrokken op de dag zelf met een enkele taak, zoals het beantwoorden van deze vragen of wellicht het meehelpen met de finishing touch van de styling van het diner. Maar draagt deze persoon niet de verantwoordelijkheden en dus de lasten van de taken van een ceremoniemeester. Zo kan diegene ook als gast genieten van jullie trouwdag. 

Professioneel Ceremoniemeester Groningen

Fotografie: Marleen Annema

Weddingplanners at Work als jullie ceremoniemeester

Zijn jullie benieuwd naar hoe we te werk gaan? Op deze pagina vinden jullie alle informatie.

Willen jullie ons inschakelen als ceremoniemeester en willen jullie alvast weten wat het gaat kosten? Neem dan contact op voor een specifieke prijsindicatie. We maken graag een pakket op maat voor jullie.

neem contact op