DE KERST SPECIAL GIVEAWAY

SAMEN CREËREN WE JULLIE DROOMBRUILOFT

Vanuit Weddingplanners at Work verzorgen we met Kerst 2023 een gewelige giveaway. Zo geven we 8 januari 2024 een geweldige prijs weg…

Een Wedding Planning & (Bloem)Styling Pakket t.w.v. € 7547,00

Maar daar blijft het niet bij… We doen er gewoon nog een schepje bovenop! In samenwerking met de onderstaande TOP leveranciers maken jullie ook nog eens kans op Materialen van Spijkerman Evenementen Verhuur, Haar en Make-up verzorgd door I DO Visagie, Lichtletters van Lumen Lichtletters, Livemuziek tijdens de borrel/diner verzorgd door RIIS Music, Uitnodigingen & Save the Dates van MOOI OOK, Fotografie verzorgd door Anouk Wubs, een Foodtruck verzorgd door DGS Events, een rake Trouwfilm van Tales of Tomorrow, een verzorgde Ceremonie door Sonja, Taart verzorgd door het Bakmeisje, Livemuziek tijdens de ceremonie van Peggy Brouwer en dat allemaal op de geweldige Locatie: De Groote Wielen in Leeuwarden. Zo geven we met z’n allen

Een droombruiloft ter waarde van € 24.500,00 weg 

Dat is nog eens lekker het jaar beginnen! Bekijk hier de voorwaarden om deel te nemen aan de Kerstspecial Giveaway.

Hieronder vertellen we je meer over de leveranciers en wat ze precies weggeven…

Lees gauw verder!

DOE MEE EN WIN!

VERHALENDE FOTOREPORTAGE DOOR ANOUK WUBS

Op jullie bruiloft fungeert Anouk als extra paar ogen, waarmee ze alle bijzondere momenten in de gaten houdt. Of het nu gaat om humor, sfeer, intieme of emotionele momenten – ze legt het allemaal voor jullie vast op een natuurlijke manier. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn jullie verzekerd van een prachtige reportage waar jullie nog lang van zullen nagenieten!

Bekijk hier Anouk haar website om haar prachtige werk te bewonderen!

De giveaway van Anouk Wubs

Anouk geeft een

 • Fotografie pakket op basis van 8 uur aan fotografie cadeau;
 • Gezamenlijk met een geprint album van 20x20cm met 16 pagina’s gevuld met jullie prachtige foto’s!
 • Hierin zit een digitale kennismaking.
Een totaalprijs ter waarde van maar liefst € 2349,00!

De reiskosten komen er nog overheen. Willen jullie Anouk extra uren inzetten op jullie dag of wellicht een groter album bestellen? Dit kan uiteraard tegen een meerprijs.

Anouk Wubs & Weddingplanners at Work

Anouk Wubs is één van onze vaste fotografen met wie we graag samenwerken. Je kunt haar fotografie herkennen aan lichte, realistische bewerking, spontane momenten en een mooie combinatie van zowel verticale als horizontale beelden

Fotografie: Anouk Wubs

EEN STRALENDE MAKE-UP & PRACHTIG BRUIDSKAPSEL DANKZIJ I DO VISAGIE

Dankzij bruidsstylist Marit van I Do Visagie, stralen jullie van oor tot oor in een look die bij jullie past. De mooiste make-up die jouw/jullie natural beauty in zijn totaliteit weergeeft. En daarbij ook een volledig verzorgd kapsel die deze look helemaal afmaakt. Met Marit haar jarenlang ervaring, ben je verzekerd van een look die bij jou past.

Bekijk hier Marit haar website om alvast wat van haar eerdere werk te bekijken.

De giveaway van I Do Visagie

Marit doet jullie een bruidsarrangement compleet plus cadeau, dit houdt in dat jullie het volgende mogen verwachten:

 • Een uitgebreide Proefsessie;
 • Een totale bruidsstyling met make-up en haarstyling;
 • Eventueel gebruik van haarextensions en nepwimpers;
 • Een touch-up op locatie, na het diner;
 • Visagie voor 1 daggast;
 • Een touch-up setje voor de daggast.
Een totaalprijs ter waarde van € 525,00!

Deze prijs is excusief reiskosten, deze komen er nog overheen. Zijn jullie twee bruiden die gaan trouwen, dan komt de daggaststyling te vervallen en gaat Marit jullie allebei voorzien van een prachtige look, mits dit in de beoogde tijd lukt! Zijn jullie twee bruidegommen die gaan trouwen? Marit kan ook jullie voorzien van een stralende make-up. Marit is niet gespecialiseerd in de styling van kort haar, wat betekent dat ze geen haarstyling verzorgd voor kort haar, zoals bij de meeste mannen.

Weddingplanners at Work over I Do Visagie

Marit is een van de weinige kundige bruidsstylisten in Friesland en dan ook een van de vaste leveranciers die we graag tippen aan bruiden die in het Noorden trouwen.  Marit is een ontzettend lieve en gezellige dame die je er goed bij kunt hebben op de vroege ochtend! Ze draagt een fijne ontspannen sfeer met zich mee, waarmee ze er voor zorgt dat het vooral een hele fijne en gezellig ochtend wordt. Bij Marit zit je goed!

Fotografie: Anouk Wubs

DE SFEERMAKERS VAN LUMEN LICHTLETTERS

De lichtletters van Lumen maken het WAUW-effect van de styling van jullie bruiloft he-le-maal af! Of jullie nu gaan voor jullie volledige namen in lichtletters, jullie initialen of een andere passende tekst. De lichtletters zijn een echte eye-catcher, een plek waar menig van jullie gasten een leuke foto zal maken!

Bekijk hier de lichtletters van Lumen.

De giveaway van Lumen Lichtletters
 • 8 (Licht)letters naar keuze die de gehele dag ingezet worden op jullie bruiloft.
De totaalwaarde van dit cadeau betreft € 484,00!

De prijs is exclusief transportkosten van de letters naar locatie en terug.

Lumen Lichtletters en Weddingplanners at Work

We werken al vanaf 2018 met Lumen Lichtletters samen als het gaat om toffe gepersonaliseerde lichtletters op bruiloften. Dit maakt het feest keer op keer compleet!

DE ZOETE MEESTERWERKEN VAN HET BAKMEISJE

Saakjes taarten en zoete tafels (een proeverij van verschillende taarten) zijn letterlijk een feest voor het oog. Naast haar carrière in het bakken is ze namelijk professioneel designer! Zo zorgt ze er keer op keer voor subliem vormgegeven taarten en een gezellige tafel waarop het lekkers gepresenteerd wordt.

Saakje’s taarten zijn te herkennen aan een natuurlijke uitstraling (zonder glazuren en fondants), unieke smaak combinaties en veel verschillende opmaak met vormen, fruitsoorten en bloemen (die ook nog eens worden afgestemd op onze styling, cool hé).

Lees hier meer over Saakje!

Saakje geeft de winnaars van de giveaway het volgende cadeau
 • Een taart of zoete tafel voor maximaal 60 personen;
 • Invulling van de taarten wordt door Saakje bepaald;
Deze geweldige giveaway heeft een totaalwaarde van maar liefst € 800.

Deze giveaway betreft inclusief reiskosten tot maximaal 40 km vanaf Groningen, er komen dus nog wat extra transportkosten  overheen.

Weddingplanners at Work over het Bakmeisje

Wij durven wel te stellen dat Saakje de beste bakster van het Noorden is… En dat wil niet suggereren dat de andere taartenleveranciers waar we mee samenwerken niet goed zouden zijn, zeker niet! Saakje’s taarten zijn simpelweg nog altijd onze favoriet, na alles wat we inmiddels geproefd hebben in de afgelopen 5 jaar… 😉

EEN PERSOONLIJKE CEREMONIE VERTELD DOOR SONJA

Sonja is een enthousiaste, zelfstandige babs die graag jullie verhaal wil vertellen op een eigen, liefdevolle en verbindende manier. Ze bied jullie een onvergetelijke ceremonie met één en al herkenning, veel lachen en enkele tranen, al dan niet van het lachen, met als klap op de vuurpijl jullie JA-woord!

2023 is het jaar dat Sonja is begonnen met haar onderneming, haar website is nog in de maak, maar bekijk hier haar Instagram om een beter beeld te krijgen van de dame in kwestie

Sonja haar cadeau aan jullie
 • Een ceremonie van plusminus 45 minuten;
 • Jullie prachtige liefdes en levensverhaal verpakt in Sonja’s woorden tot een passievolle en humorrijke speech;
 • Waarbij Sonja op voorhand jullie dierbaren ook aan de tand zal voelen, om tot een volledig verhaal te komen.
 • En natuurlijk een kennismakingsgesprek bij jullie thuis.
Deze persoonlijk samengestelde ceremonie op locatie heeft een waarde van  € 1250,00!

De prijs is inclusief reiskosten naar de Groote Wielen, en jullie thuis, indien jullie in Groningen, Friesland of Drenthe wonen.

Weddingplanners at Work over Sonja

Willeke heeft in het begin van haar carrière in de evenementen met Sonja samengewerkt op evenementen en congressen.”We verzorgden een gastvrij ontvangst voor de bezoekers van het desbetreffende event, en ik kan me nog goed herinneren dat Sonja hier bij iedere bezoeker weer een persoonlijke draai aangaf met haar stralende glimlach”. Zo zijn wij overtuigd van een mooie samenwerking vanaf 2024!

Middels deze link kun je je aanmelden voor de giveaway!

JULLIE VERHAAL OP FILM DANKZIJ TALES OF TOMORROW

Corniels gaat ervoor zorgen dat jullie de tijd even stil kunnen zetten tijdens de grote dag! Precies wat je wilt, om zo eindeloos te kunnen genieten van de momenten tijdens jullie bruiloft. Momenten die van dichtbij op beeld worden vastgelegd. Momenten met elkaar, maar ook met jullie vrienden en familie op deze heerlijke dag!

Bekijk hier de prachtige website van Tales of Tomorrow om alvast te smullen van andere trouwfilms die ze gemaakt hebben!

Disclaimer: Anouk (haha nee, niet Anouk Wubs, maar dé Anouk van Corniels, die normaliter bij hen package deal ook fotografeert…) is geen onderdeel van deze giveaway. Voor als je in de war raakt door het lezen van haar naam op de website…

Corniels draagt bij aan jullie herinneringen van de bruiloft dankzij
 • Een prachtige trouwfilm van 5-7 minuten die jullie cadeau krijgen op basis van 6 uur aanwezigheid op jullie bruiloft.
 • Mét dronebeelden, indien toegestaan op locatie;
 • En een kennismakingsgesprek.
De totaalwaarde van deze fijne trouwfilm bedraagt maar liefst € 1595,00!

Dit geweldige cadeau is exclusief reiskosten, dus deze komen er nog overheen. Willen jullie Corniels langer boeken? Dan betaal je € 125,00 per uur extra.

Weddingplanners at Work & Tales of Tomorrow

We go waaaaay back! In fact: de eerste bruiloft die Willeke als Professioneel Ceremoniemeester mocht bijwonen, was een bruiloft waar Corniels (en Anouk) aanwezig waren! Corniels is een hele relaxte trouwvideograaf, die je bijna niet eens zult opmerken, en dat is wat je wil als bruidspaar. Natuurlijke beelden, van dichtbij vastgelegd op een spontane manier!

Fotografie: Tales of Tomorrow

HEERLIJKE SOUNDS VAN PEGGY TIJDENS JULLIE CEREMONIE

Als Peggy op locatie is hebben jullie een zonnige dag, gegarandeerd! Ze licht een plek in  zowel octaven als met haar zonnige persoonlijkheid. Deze energieke dame zingt met liefde voor jullie de sterren van de hemel in verschillende formaties op het gebied van jazz, soul en pop met een jazzy sound. Geen verzoek is hen te gek, ze gieten overal hun eigen sausje over, waardoor ieder lied prachtig in het plaatje past.

Bekijk hier Peggy haar website om nog een beter beeld te vormen van wat ze voor jullie kan betekenen.

De giveaway van Peggy

 • Peggy komt tijdens jullie ceremonie 3 verzoeknummers zingen als jazz trio (zang, contrabas, piano of gitaar);
 • Daarnaast zijn de eerste 15 minuten livemuziek gratis, voorafgaand aan de ceremonie of gelijk erna;
 • Inclusief kennismakingsgesprek waarbij de muziekwensen van jullie worden besproken;
De totaalwaarde van deze mooie giveaway bedraagt € 800,00.

De prijs is exclusief reiskosten en eventuele uitbreidingen.

Weddingplanners at Work over Peggy

Wij (her)kennen Peggy voornamelijk aan haar heerlijke jazzy sound, waar wij echt dol op zijn! Een warm geluid, die past bij mooie liefdesliedjes. Ze geeft haar draai aan de nummers die ze voor jullie zingt en speelt en daarnaast zijn er ook geen verzoekjes haar te gek! Een hele fijne dame om mee samen te werken.

Fotografie: Stella Dekker

PRACHTIGE SAVE THE DATES EN UITNODIGINGEN VAN MOOI OOK

MOOI OOK! De naam zegt het al. Jullie kunnen mooie (lees prachtige), ambachtelijke uitnodigingen verwachten op top kwaliteit papier! MOOI OOK staat bekend om haar stijlvolle collectie trouwkaarten, verantwoorde papiersoorten en persoonlijke aanpak.

Bekijk hier hun website om een idee te krijgen van wat jullie kunnen verwachten!

De mooiste trouwkaarten voor jullie, als cadeau van MOOI OOK
 • Jullie mogen een save the date & uitnodiging uitzoeken welke in de drukkerij van Mooi Ook gedrukt wordt op mat of klassiek papier;
 • Hierbij verzorgen ze bijpassende witte of kraft kleurige enveloppen;
De giveaway van MOOI OOK bedraagt in totaal een waarde van € 300,00!

Kiezen jullie liever voor een andere papiersoort? Of willen jullie naast de save the date en uitnodiging ook nog andere vormen van printwerk? Dat is mogelijk tegen een meerprijs. Prijzen zijn transparant te vinden op de website.

Onze samenwerking met MOOI OOK

MOOI OOK is onze vaste huisleverancier als het om het om uitnodigingen gaat. Zo drukken we graag onze eigen ontwerpen bij deze drukkerij of verwijzen we onze bruidsparen door naar de ontwerpen van MOOI OOK die je gemakkelijk kunt personaliseren. We zijn verliefd op hun extra dikke papiersoorten en het ecologische groeipapier!

Fotografie: Anouk Wubs

EEN WARME SOUND ALS ACHTERGRONDMUZIEK DANKZIJ RIIS

Met de toevoeging van het friesche duo RIIS, geven we jullie bruiloft nog een extra gouden randje. Riis staat voor muziek gemaakt met liefde, zo is Anna haar doel om samen met jullie voor een moment stil te staan en het leven te vieren met haar prachtige muziek. Ze zingt en speelt piano en saxofoon. Daarnaast speelt ze graag met andere muzikanten. Zo zal ze in dit geval samen met beroepspianist Paul jullie voorzien van mooie luisterliedjes tijdens de borrel of en diner.

Er wordt nog hard gewerkt aan de website, die binnenkort hier te bewonderen is. Maar bekijk hier alvast haar Facebook pagina om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten!

De prijs van RIIS Music
 • RIIS Music verzorgen met piano en zang mooie liedjes uit hun vaste repertoire;
 • Ze komen graag zo’n 1,5 uur mooie liedjes spelen in setjes van 20-25 minuten met daartussen een pauze;
 • Ze nemen behorende apparatuur mee naar locatie;
De totaalwaarde van deze prijs bedraagt € 500,00!

Deze prijs is exclusief reiskosten, deze komen er dus nog overheen. Willen jullie het pakket verder uitbreiden en bijvoorbeeld zowel tijdens de borrel als diner live muziek? Dat kan tegen een meerprijs

Weddingplanners at Work over RIIS Music

Live muziek is een échte toevoeging aan een bruiloft en dat we het met deze prijs zelfs twee keer mogen toevoegen vinden wij dan ook extra bijzonder! Anna is de zus van Willeke (Weddingplanners at Work), dus we weten heel goed waar we bruidsparen een plezier mee doen met deze prijs… 😉 ”Where words fail, music speaks. ”

Fotografie: Ronald de Jong

HELEMAAL IN STIJL MET DE MATERIALEN VAN SPIJKERMAN EVENEMENTENVERHUUR

Spijkerman is gespecialiseerd in de verhuur van prachtige evenementenmaterialen. Zo kun je bij hen terecht voor mooi meubilair, luxe tafeldecoratie en complete faciliteiten voor het realiseren van een bruiloft in je eigen achtertuin.

Ze vernieuwen hun assortiment ieder jaar, waardoor er voor iedere style of trend wel een passende collectie te vinden is.

Bekijk hier het assortiment van Spijkerman Evenementenverhuur.

Dit kunnen jullie verwachten van de giveaway van Spijkerman Evenementenverhuur

Kosteloos gebruik maken van meubilair en styling materialen tot een maximaal bedrag van maar liefst € 3000,00!

Deze prijs is dus wel € 3000,00 waard!

Deze prijs is op basis van voorraad van gewenste items op de gekozen datum, graag tijdig reserveren via Weddingplanners at Work. Verder komen eventuele schoonmaakkosten, manco’s, transportkosten en op/afbouw uren er nog overheen.

Weddingplanners at Work over Spijkerman Evenementenverhuur

Spijkerman is onze vaste samenwerkingspartner als het gaat om meubilair, speciale stylingitems en mooie materialen die we in grote aantallen nodig hebben. We werken sinds het begin met ze samen en weten precies welke van hun materialen de styling van jullie bruiloft volledig afmaken!

JULLIE BRUILOFT OP DE PRACHTIGE LOCATIE AAN HET WATER: DE GROOTE WIELEN

De Groote Wielen is een vrij nieuwe locatie in het prachtige natuurgebied: ‘De Grutte Wielen’ te Friesland. Een plek in de stilte, aan het water nabij de prachtige Hanzestad: Leeuwarden.

De style van de locatie kun je omschrijven als een beachclub. Alsof je je in een combinatie van Ibiza en Bali waant, maar dan op de Friesche manier. De locatie beschikt over verschillende ruimtes die afgescheiden kunnen worden. Grote lichte ruimtes binnen, die gezellig zijn aangekleed en verkleind kunnen worden. Iedere ruimte heeft een eigen terras.

Neem hier een online kijkje op locatie bij de Groote Wielen!

De Groote Wielen geeft het volgende aan jullie cadeau
 • Gebruik maken van onze prachtige locatie en de daarvoor gereserveerde zaal;
 • Ons gastvrije team staat de gehele dag voor jullie en jullie gasten klaar;
 • Één detailgesprek op locatie samen met Weddingplanners at Work;
 • Een arrangement gebasseerd op 60 daggasten met:
  • Een glaasje bubbels na de ceremonie;
  • Koffie en thee bij de taart;
  • 6 andere consumpties per persoon.
 • Tijdens het diner verzorgen wij soep, brood, salade en bijgerechten;
 • Daarnaast verzorgen we 3 rondes hapjes tijdens het feest.
De totaalwaarde van deze actie bedraagt maar liefst € 4000,00!

Voor extra (avond)gasten en dus consumpties worden extra kosten in rekening gebracht. Net als voor de invulling van het diner. Daarnaast valt het arrangement uiteraard verder uit te breiden tegen betaling.

Weddingplanners at Work over de Groote Wielen

De Groote Wielen is een heerlijke plek midden in de natuur en tevens goed bereikbaar. Doordat de locatie aan het water zit, zijn er zomers ook buiten nog verschillende mogelijkheden om invulling te geven aan je programma. Ten slotte dromen wij van de combinatie met een ceremonie bij Park Vijversburg, een magische plek op 5 minuutjes rijden.

EEN GEWELDIGE FOODTRUCK VERZORGD DOOR DGS EVENTS

Marc van DGS events is precies wat je bedoelt als je het hebt over een man met hart voor de zaak. Met veel passie en enthousiasme werkt hij aan ieder evenement, groot of klein. DGS Events is een cateraar uit Groningen die gespecialiseerd zijn in de meest toffe foodtruck beleving. Met prachtige oude Amerikaanse wagens zorgen ze voor een stukje beleving als het gaat om jullie diner. Ze verzorgen uiteenlopende concepten, zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit BBQ, Mexicaans, IJs of koffie gaat.

Bekijk hier hun website om hun geweldige foodtrucks te bewonderen!

DGS Events geeft het volgende aan jullie cadeau
 • Een foodconcept voor max 60 daggasten;
 • Een geweldige winterse foodtruck op jullie bruiloft;
 • DGS Events verzorgd zowel het hoofdgerecht als dessert in de vorm van een heerlijk steekijs.
De totaalwaarde van deze actie bedraagt € 1350,00!

DGS verzorgd het diner in samenwerking met de Groote Wielen, zij zorgen voor  soep, brood en salades. De actie vanuit DGS Events is inclusief transportkosten naar locatie. Willen jullie liever een ander diner met een chef op locatie? Dit is uiteraard mogelijk tegen een meerprijs.

Weddingplanners at Work over DGS Events

We werken dan ook graag met DGS Events samen als we een mooi foodconcept voorstellen aan onze bruidsparen. DGS heeft prachtige old school foodtrucks die volledig in style een compleet foodcourt creëren en zo op ieder evenement een feestje zijn! Een extra stukje beleving en gerechten om je vingers bij af te likken.

ORGANISATIE & (BLOEM)STYLING VAN JULLIE DROOMBRUILOFT DOOR WEDDINGPLANNERS AT WORK

Uiteraard kunnen wij niet achterblijven en delen we hierbij ook graag wat meer informatie over ons en de giveaway die wij zélf weggeven.

Voor degenen die ons nog niet kennen: Wij zijn Weddingplanners at Work, een klein gespecialiseerd bureau die jullie helpen met het organiseren & stylen van jullie droombruiloft! Zo kun je bij ons terecht voor vrijwel je volledige bruiloft, naast de organisatie en aankleding verzorgen wij namelijk ook graag de mooiste bloemstukken, persoonlijk artwork, een cocktailbar, een gastvrij horecateam en photobooth!

Je zit al op onze website, dus kijk gerust even op alle pagina’s voor nog meer informatie… 😉

De prijs waar het allemaal mee begon, de DROOMBRUILOFT die wij willen weggeven

Zo geven wij een Weddingplanning pakket op basis van 40 uur weg, met daarin:

 • 12 uren aanwezigheid op jullie trouwdag;
 • een kennismakingsgesprek;
 • een detailgesprek op locatie;
 • een online bruiloftspagina waarin de volledige organisatie wordt bijgehouden;
 • en alle verdere voorbereidingen digitaal, telefonisch en via de mail!
Dit onderdeel van de giveaway heeft een totaalwaarde van maar liefst € 3855,00

Het pakket is exclusief reiskosten naar de locatie(s) en eventuele wedding assistent (vereist bij een grote bruiloft). Daarnaast is het pakket uit te breiden tegen betaling.

Maar dat is nog niet alles, want we voegen er nog een Styling pakket aan toe, met daarin:

EEN CEREMONIE STYLING MET:
 • Gepersonaliseerd welkomstbord met houder;
 • Bloemstuk entree;
 • 60x Stoeltjes via Spijkerman;
 • Trouwbankje met kussen(s);
 • Backdrop met bloemen;
 • Loper van 8 meter;
 • 30x Windlicht;
EEN TAART/BORREL STYLING MET:
 • 2x Tafelloper;
 • Cadeaubox;
 • Bloemstukje buffettafel;
 • Lemonadebar;
 • 6x statafelhoes;
 • Champagnetoren via Spijkerman;
 • 30x Vaasje met bloemen;
EEN DINER STYLING MET:
 • Tafellinnen via Spijkerman;
 • Tafelloper van stof;
 • Luxe glaswerk via Spijkerman;
 • Luxe 3-delig servies via Spijkerman;
 • Luxe bestek via Spijkerman;
 • 60x Servet;
 • 30x kandelaar met kaars;
EEN FEEST STYLING MET:
 • 10x discobal.
Dit pakket heeft een totaalwaarde van maar liefst € 3692,00.

De kosten van materialen van Spijkerman zijn niet meegenomen in de totaalwaarde van deze prijs. Dit pakket is gebaseerd op 60 daggasten en 5 uren opbouw en 2,5 uur afbouw met 2 assistenten. Het pakket is exclusief transport-, reiskosten naar locatie, eventuele schoonmaakkosten en manco’s. Indien er meer stylingitems of bloemen gewenst zijn en de op/afbouw langer duurt worden deze kosten in rekening gebracht.

In totaal geven we dus een prijs weg met een totaal waarde van € 7547,00!

Dat willen jullie vast niet mislopen… Lees hier meer over de voorwaarden en acties.

Of vul gelijk het deelnameformulier in en maak kans!

Fotografie: Tales of Tomorrow