WEDDING PLANNING, STYLING, BLOEMEN, HORECA, PERSONEEL, TENT, ALLES!

Totaalconcept

Kiezen jullie voor een totaalconcept van Weddingplanners At Work? Dan ga je voor het hele plaatje. Van de leukste leveranciers tot meest mooie styling. Van die mooie tent met alle facilitaire voorzieningen tot ons enthousiaste horeca team op locatie. We regelen het allemaal voor jullie!

JULLIE VERHAAL VERDIENT ONZE AANDACHT

We werken graag een passend concept uit, op basis van jullie wensen. Ga samen met ons aan de slag met het creëren van jullie verhaal. Een concept dat geheel past bij jullie als bruidspaar. Het vieren van jullie liefde.

Bij een totaalconcept bruiloft, houden we ons bezig met de gehele organisatie van jullie bruiloft. Denk hierbij aan het ontwerpen van jullie uitnodigingen, het vinden en omtoveren van de juiste locatie, het voorzien in facilitaire voorzieningen, regelen van de leveranciers, verzorgen van personeel, de drankjes, eten entertainment, styling, bloemen en de organisatie in het algemeen. Kortom alles wat je nodig hebt, wanneer je denkt aan jullie bruiloft.

plan een kennismakingsgesprek

totaal concept bruiloft

Fotografie: Tales of Tomorrow

LOS VAN HET FEIT DAT WIJ DIT HET ALLERLEUKST VINDEN, IS HET OOK NOG EENS HANDIG

Waarom een totaalconcept?

Misschien hebben jullie een bijzondere locatie in gedachten, bijvoorbeeld ergens in de natuur of bij een van jullie ouders op dat mooie landgoed. Of lijkt het jullie gewoon heerlijk om de hele organisatie van jullie bruiloft uit handen te geven. In dat geval is een totaalconcept een uitkomst! 

Binnen een totaalconcept verzorgen we zowel de organisatie als weddingplanner, de styling, bloemen, printwerk, personeel en facilitaire voorzieningen van jullie dag. Vrijwel alles. Het voordeel van verschillende onderdelen bij één partij neerleggen is dat:

  • Je er zelf weinig werk van hebt, je hoeft maar 1 partij uit te kiezen;
  • Communicatie over 1 lijn gaat, minder ruis;
  • Alle verschillende onderdelen naadloos op elkaar zijn afgestemd;
  • Samen werken met 1 team van begin tot eind;
  • Een bijzonder mooie energie, dankzij vaste gezichten, op jullie bruiloft.
Onze totaal concepten beginnen vanaf € 15.000,00 (met daarin onze dienstverleningen: wedding planning, styling, bloemen, facilitaire voorzieningen, ons horeca& hospitality team op locatie)

Plan gelijk een afspraak in!

WE HEBBEN HET VAKER GEDAAN

Onze ervaring met totaalconcepten

Vanuit ons andere bedrijf: Thuis Trouwen, hebben we inmiddels vele mooie totaal concepten mogen verzorgen. Dit zijn bruiloften op ongewone locaties, waar facilitair toch wel iets meer geregeld dient te worden. Bijvoorbeeld in het weiland van mensen, landgoed van ouders of vakantievilla in het buitenland. Ontzettend leuk, want het geeft weer een hele andere dimensie dan een ‘standaard’ evenementenlocatie. Omdat je werkelijk alle kanten op kunt.

Zo hebben we inmiddels al flink wat ervaring opgedaan met het denken vanuit een totaal plaatje. En hebben we inmiddels een heerlijk team aan enthousiast personeel die ons helpen met het omtoveren van locaties, bedienen van gasten en tappen van de lekkerste biertjes. Werkelijk waar een feest om zo met één team een bruiloft neer te zetten van begin tot eind. Dat creëert zo’n bijzondere vibe, heerlijk!

organiseer je totaal concept met ons

Weddingplanners Groningen

Meike Molenaar Fotografie