DE EERSTE STAP IN VOORBEREIDING OP JULLIE BRUILOFT

Een Kennismakingsgesprek

Willen jullie de organisatie van jullie bruiloft (gedeeltelijk) uit handen geven? Zijn jullie op zoek naar een weddingplanner of ceremoniemeester, willen jullie even sparren of zijn jullie benieuwd wat Weddingplanners At Work voor jullie bruiloft kunnen betekenen? Plan dan een kennismakingsgesprek met ons in.

In dit korte gesprek, leren we elkaar kort kennen, beoordelen we of er een klik is, waarna we op basis van jullie eerder ingevulde wensen en ideeën, brainstormen over het concept voor jullie bruiloft. Tegelijkertijd bekijken we met welke dienstverlening we jullie het beste kunnen helpen met het realiseren van jullie droombruiloft. Verder helpen we jullie inzicht te geven in waar mogelijk nog punten van aandacht liggen.

Kortom, alle informatie, inspiratie en handvaten die je nodig hebt om verder te gaan met de organisatie van jullie dag!

Aan de hand van het kennismakingsgesprek werken we een opdrachtbevestiging en eventueel een moodboard uit, welke  dient als leidraad voor de verdere organisatie van jullie dag en onze rol daarin. 

Plan hier je kennismakingsgesprek in

Styling bruiloft Groningen

Willeke heeft een schets gemaakt voor de styling van onze dag en dat was precies wat we wilden. Communicatie ging goed en duidelijk! De dag zelf was het 100x mooier dan ik had mogen hopen. Alles precies hoe wij het voor ogen hadden. Ze denkt graag mee en komt zelf met creatieve ideeën.

Suzanne van der Kleij

WE HELPEN JULLIE GRAAG OP WEG

Een gesprek van waarde

Doordat we al veel bruiloften hebben mogen organiseren, weten we vaak goed aan te voelen waar jullie als bruidspaar naar op zoek zijn en welke leveranciers daar bij passen. Zo kunnen we jullie met behulp van tips en adviezen, voortgekomen uit onze ervaring, verder helpen met de organisatie van jullie dag. Op basis van de informatie uit een kennismakingsgesprek, geven we jullie bruiloft als concept in grote lijnen vorm.

Na de opdrachtbevestiging, moodboard en offerte volgt (in geval van onze dienstverlening wedding planning) een nieuwe afspraak, waarin we nog verder doorgaan op dit concept, door uitvoerig de leveranciers te bespreken die bij jullie en jullie trouwdag passen. Tevens werken we gezamenlijk een jaar planning uit. Zodat jullie precies weten wanneer we met welk onderdeel aan de slag gaan.

We werken in een online systeem waar jullie continue de gang van zaken kunnen volgen en de to do’s voor ons en van jullie zichtbaar zijn. Verder naar de bruiloft toe, werken we een checklist af. Een overzichtelijke lijst aan to do’s, waardoor we niets vergeten. 

Gaan jullie binnenkort trouwen? Plan dan gelijk een kennismakingsgesprek met ons in!

Anouk Mos Fotografie

IS DIT IETS VOOR ONS?

Twijfels

Weten jullie nog niet zeker of een weddingplanner, professioneel ceremoniemeester of stylist wat voor jullie is? Of zijn er veel dingen die jullie zelf willen regelen? No problemo, een kennismakingsgesprek is er ook voor bedoeld om hier een duidelijker beeld én gevoel bij te krijgen.

Zo kunnen wij jullie meer vertellen over onze werkzaamheden en de (taak)verdeling in organisatie & styling. We maken vaak genoeg mee dat er taken zijn die bruidsparen zelf willen oppakken omdat ze het leuk vinden of wellicht nog een 3e persoon (ceremoniemeester light) vanuit vrienden of familie. Ook komt het voor dat bruiden al kandelaren hebben gescoord die ze willen verwerken in de tafelstyling, of bruidegommen die een item bouwen. Alleen maar leuk! Dat maakt het eigen.

Vul al jullie informatie in dit contactformulier in, dan nemen wij eerst contact met jullie op voor een vrijblijvende kennismaking!

neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Bruiloft organisatie Drenthe

Martine Hummel Fotografie