DE EERSTE STAP IN VOORBEREIDING OP JULLIE BRUILOFT

Een Kennismakingsgesprek

Willen jullie de organisatie van jullie bruiloft (gedeeltelijk) uit handen geven? Zijn jullie op zoek naar een weddingplanner of ceremoniemeester, willen jullie even sparren of zijn jullie benieuwd wat Weddingplanners At Work voor jullie bruiloft kunnen betekenen? Plan dan een kennismakingsgesprek met ons in.

Nadat we eerst een telefonische intake hebben gedaan en jullie ons uitgebreide brochure hebben ontvangen, plannen we dit gesprek in. In dit uitgebreide gesprek, leren we elkaar kennen en gaan we aan de slag met jullie wensen en ideeën. Je kunt het zien als een eerste brainstorm sessie met ons over het concept voor jullie bruiloft. Tegelijkertijd bekijken we met welke dienstverlening we jullie het beste kunnen helpen met het realiseren van jullie droombruiloft. Verder helpen we jullie inzicht te geven in waar mogelijk nog punten van aandacht liggen.

Kortom, alle informatie, inspiratie en handvaten die je nodig hebt om verder te gaan met de organisatie van jullie dag!

Aan de hand van het kennismakingsgesprek werken we indien wenselijk een opdrachtbevestiging en eventueel een moodboard uit, welke  dient als leidraad voor de verdere organisatie van jullie dag en onze rol daarin. 

Plan hier je kennismakingsgesprek in

Styling bruiloft Groningen

Willeke heeft een schets gemaakt voor de styling van onze dag en dat was precies wat we wilden. Communicatie ging goed en duidelijk! De dag zelf was het 100x mooier dan ik had mogen hopen. Alles precies hoe wij het voor ogen hadden. Ze denkt graag mee en komt zelf met creatieve ideeën.

Suzanne van der Kleij

WE HELPEN JULLIE GRAAG OP WEG

Een gesprek van waarde

Doordat we al veel bruiloften hebben mogen organiseren, weten we vaak goed aan te voelen waar jullie als bruidspaar naar op zoek zijn en welke leveranciers daar bij passen. Zo kunnen we jullie met behulp van tips en adviezen, voortgekomen uit onze ervaring, verder helpen met de organisatie van jullie dag. Op basis van de informatie uit een kennismakingsgesprek, geven we jullie bruiloft als concept in grote lijnen vorm.

Na de opdrachtbevestiging, moodboard en offerte volgt (in geval van onze dienstverlening wedding planning) een nieuwe afspraak, waarin we nog verder doorgaan op dit concept, door uitvoerig de leveranciers te bespreken die bij jullie en jullie trouwdag passen. Tevens werken we gezamenlijk een jaar planning uit. Zodat jullie precies weten wanneer we met welk onderdeel aan de slag gaan.

We werken in een online systeem waar jullie continue de gang van zaken kunnen volgen en de to do’s voor ons en van jullie zichtbaar zijn. Verder naar de bruiloft toe, werken we een checklist af. Een overzichtelijke lijst aan to do’s, waardoor we niets vergeten. 

Gaan jullie binnenkort trouwen? Bel ons gerust of stuur een mailtje, dan plannen we na een korte telefonische intake graag een kennismakingsgesprek met jullie in!

Anouk Mos Fotografie

IS DIT IETS VOOR ONS?

Twijfels

Weten jullie nog niet zeker of een weddingplanner, professioneel ceremoniemeester of stylist wat voor jullie is? Of zijn er veel dingen die jullie zelf willen regelen? No problemo, de eerste korte telefonische intake en onze uitgebreide brochure geeft jullie als het goed is, al een duidelijker beeld én gevoel hierbij.

Vul al jullie informatie in dit contactformulier in, dan nemen wij eerst contact met jullie op voor een vrijblijvende kennismaking!

neem contact op voor telefonische intake