DE EERSTE STAP IN VOORBEREIDING OP JULLIE BRUILOFT

Een adviesgesprek

Willen jullie de organisatie van jullie bruiloft (gedeeltelijk) uit handen geven? Zijn jullie op zoek naar een weddingplanner of ceremoniemeester, willen jullie even sparren of zijn jullie benieuwd wat  Weddingplanners At Work voor jullie bruiloft kunnen betekenen? Plan dan een adviesgesprek met ons in.

In dit betaalde gesprek gaan we op basis van jullie eerste wensen en factoren brainstormen over het concept voor jullie bruiloft. Zo geven we jullie verschillende tips en ideeën, advies op het gebied van leveranciers en helpen we jullie inzicht te geven in waar mogelijk nog punten van aandacht liggen.

Kortom, alle informatie, inspiratie en handvaten die je nodig hebt om verder te gaan met de organisatie van jullie dag!

Aan de hand van het adviesgesprek werken we een totaal plaatje uit wat dient als leidraad voor de verdere organisatie van jullie dag en onze rol daarin. 

Plan hier je adviesgesprek in

Styling bruiloft Groningen

Willeke heeft een schets gemaakt voor de styling van onze dag en dat was precies wat we wilden. Communicatie ging goed en duidelijk! De dag zelf was het 100x mooier dan ik had mogen hopen. Alles precies hoe wij het voor ogen hadden. Ze denkt graag mee en komt zelf met creatieve ideeën.

Suzanne van der Kleij

WE HELPEN JULLIE GRAAG OP WEG

Een gesprek van waarde

Doordat we al veel bruiloften hebben mogen organiseren, kunnen we veel tips en ervaringen met jullie delen. We adviseren jullie in leveranciers waarvan wij denken dat deze hand in hand gaan met jullie wensen. Zo kunnen we jullie bruiloft al in grote lijnen gaan vormgeven en een globaal stappenplan uitwerken.

Tot slot geven we jullie een uitgebreide checklist mee, zodat jullie zonder stress alle punten bij langs kunnen met of zonder ons. Kortom, een fijne start in de organisatie van jullie bruiloft.

De kosten van het adviesgesprek bedragen € 129,95. Na het aanschaffen van een adviesgesprek in onze webshop, kun je gelijk een afspraak inplannen in de agenda.

adviesgsprek

GRAAG WERKEN WE MET JULLIE SAMEN

Onze rol (in voorbereiding) op jullie bruiloft

Naast het delen van al onze tips, ervaring en ideeën bekijken we tijdens dit gesprek wat wij voor jullie kunnen betekenen. Zo stemmen we de basis af, waarop wij vervolgens een opdrachtbevestiging en transparante offerte uit kunnen werken.

We kijken er ontzettend naar uit om jullie verder te helpen in de voorbereidingen op jullie dag. We vieren graag met jullie de liefde!

Plan direct een gesprek!

IS DIT IETS VOOR ONS?

Twijfels

Weten jullie nog niet zeker of een adviesgesprek wat voor jullie is? Voorafgaand aan het adviesgesprek, plannen we nog een kwartiertje kennismaken in, wat middels telefonisch contact of videobellen gebeurt. Zo krijgen jullie alvast een gevoel bij ons en een beter beeld van wie we zijn en wat we doen. Andersom leren wij jullie ook al een klein beetje kennen en kunnen we alvast voelen of de belangrijke klik er is.

Vul al jullie informatie in dit contactformulier in, dan nemen wij eerst contact met jullie op voor een vrijblijvende kennismaking!

neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Bruiloft organisatie Drenthe

Martine Hummel Fotografie